O mediálky a klienty se v Adform stará Terezie Říhová

pátek, 22. března 2019, 15:35 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do české pobočky společnosti Adform nastupuje Terezie Říhová. Na starosti bude mít péči o klíčové mediální agentury a klienty.

Terezie Říhová, zdroj: Adform

Terezie Říhová, zdroj: Adform

Do české pobočky společnosti Adform, reklamní technologické platformy, nastupuje Terezie Říhová. Na starosti bude mít kompletní péči o klíčové mediální agentury a velké české i zahraniční klienty.

Terezie Říhová se do Adform vrací po dvou letech strávených v Seznam.cz, kde zodpovídala za správu RTB reklamních kampaní, komunikaci s technologickými partnery a později se zaměřila na rozvoj spolupráce s českými mediálními agenturami v oblasti RTB. Poprvé do firmy Adform přišla v roce 2015, kdy nejprve půl roku působila ve vývojovém centru v litevském Vilniusu. Následně měla v pražské pobočce na starosti vytváření a koordinaci přímých kampaní. První pracovní zkušenosti z mediálního odvětví nasbírala během studií jako stážistka v České televizi a zpravodajském serveru Echo24.cz. Vystudovala Mediální studia na Univerzitě Karlově a také obor Bezpečnostně právní studia na Policejní akademii.

„Jsme moc rádi, že se Terezie rozhodla vrátit zpět do naší firmy. Věříme, že u nás dokáže zhodnotit své zkušenosti z oblasti online reklamy i z prostředí přední české internetové firmy a přispěje k dalšímu zkvalitňování servisu poskytovaného našim klientům,” říká Michael Štádler, obchodní ředitel pro Českou republiku v Adform.

-stk-