Značka kojenecké výživy Beba uvádí novinku

pátek, 29. března 2019, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nestlé uvádí novinku v podobě Beba Comfort s oligosacharidy 2’FL, s níž se přibližuje mateřskému mléku.

Zdroj: Nestlé

Zdroj: Nestlé

Nestlé představuje novinku na poli kojenecké výživy – pod svou značkou Beba uvádí prémiový produkt Beba Comfort 2 HM-O s oligosacharidy 2’FL, který má být svou strukturou identický s mateřským mlékem. 

„Kojenecká výživa stála na počátku naší společnosti a je i nadále naším nejdůležitějším produktem. Jelikož jsou děti tím nejcennějším, neustále pro ně kojeneckou výživu zdokonalujeme. Nyní přinášíme náš revoluční objev pro maminky, které nemohou kojit – Beba Comfort 2 HM-O – kojeneckou výživu, která jako jediná na našem trhu obsahuje oligosacharid 2´FL, strukturou identický s těmi v mateřském mléce,“ říká Kristýna Dušková, marketingová manažerka společnosti Nestlé Česko. 

Beba Comfort 2 HM-O je určená pro děti od šesti měsíců a je pokračovací řadou Beba Comfort 1 HM-O. Kromě oligosacharidu 2’FL obsahuje produkt také bílkovinu Optipro a probiotické baktérie Lactobacillus reuteri, které se přirozeně nachází ve střevní mikroflóře kojených dětí. Složení produktu má přirozeně posílit imunitní systém kojenců a podpořit jejich zdravý růst a vývoj.  Výrobek se prodává ve 100% recyklovatelné plechovce, i s odměrkou uloženou v odděleném prostoru a průhledným víčkem, přes které je vidět, kolik prášku v balení ještě zbývá.

Novinku podpoří Nestlé silnou kampaní v televizi, v tisku a na internetu a sociálních sítích. Komunikace bude rovněž probíhat i v čekárnách lékařů a u obchodních partnerů. 

Součástí podpory je také nová sekce na webu Nestlé Baby. Dále značka spolupracuje s odborníky na výživu, pediatry, zaměřuje se na edukaci o mateřském mléce a investuje do výzkumu. Maminky v dnešní době stále následují doporučení pediatra, především v počátečním věku dítěte a následně se rozhodují podle doporučení kamarádek a informací ze sociálních sítích. Nicméně tento zdroj informací se v poslední době kvůli fake news stává méně důvěryhodný,“ dodává Kristýna Dušková. 

První kojeneckou výživu pod názvem Farine Lactée představil Henri Nestlé, zakladatel společnosti a německý lékárník žijící ve Švýcarsku, v roce 1867. Od této doby se Nestlé této kategorii věnuje, což odráží i logo s motivem hnízda a ptáčka krmícího své mláďata. Posledních 60 let se přitom zaměřuje na výzkum mateřského mléka. 

-stk-