Bývalý redaktor Digizone Brychta pracuje pro eWay System

středa, 10. dubna 2019, 07:35 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Jan Brychta se stal marketingovým manažerem firmy eWay System.

Jan Brychta, foto: Internet Info

Jan Brychta, foto: Internet Info

Někdejší šéfredaktor serveru DigiZone Jan Brychta, který po sloučení webu se sesterským portálem Lupa.cz působil ve vydavatelství Internet Info nadále jako jeho editor, nastoupil na pozici marketingového manažera do softwarové společnosti eWay System.

Firma eWay System vznikla před jedenácti lety jako ryze český projekt, který dnes pracuje pro stovky klientů po celém světě a mimo jiné disponuje i vlastní pobočkou v americkém Kansas City. Společnost se zaměřuje na vývoj specializované CRM nadstavby pro poštovního klienta Microsoft Outlook.

„Nehledali jsme klasického markeťáka, naše služby chceme propagovat spíše pomocí exkluzivního contentu,“  uvedl jednatel firmy Jan Lalinský.

„Content marketing je stále poměrně mladou disciplínou a zrovna CRM systémy nejsou právě tím nejpřitažlivějším tématem pro tvorbu zajímavého příběhu, jehož prostřednictvím navíc musíte zaujmout potenciální klienty a přesvědčit je o výhodách prezentovaného produktu. Chystaný projekt tak vnímám jako ojedinělou možnost dokázat, že dobrý obsah může vzniknout v rámci takřka libovolného segmentu. Proto je také content marketing nejen perspektivním oborem, ale hlavně fungujícím komunikačním nástrojem pro inovativní zadavatele,“ doplňuje Brychta představovanou vizi dalšího marketingového rozvoje společnosti eWay System.

-mav-