ČPP na jaře podpoří cestovní pojištění zdarma

čtvrtek, 18. dubna 2019, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká podnikatelská pojišťovna nabízí ke svému povinnému ručení i cestovní pojištění zdarma.

Klíčový vizuál k jarní kampani ČPP, zdroj: ČPP

Klíčový vizuál k jarní kampani ČPP, zdroj: ČPP

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) spouští jarní kampaň na podporu prodeje povinného ručení, k němuž nabízí kromě nadstandardních asistenčních služeb „Autem Bez Starostí“ i cestovní pojištění v podobě léčebných výloh pro čtyři osoby na 10 dní zdarma.

Kampaň s mottem „Auto dojelo, dovolená jede dál“ potrvá až do června 2019. „Pro hlavní komunikaci jsme opět zvolili televizi, která je hlavním médiem s celorepublikovým pokrytím a nejširším audiovizuálním zásahem na cílovou skupinu. Náš TV spot s Patem a Matem bude k vidění na televizních kanálech společností Nova Group, Prima Group, TV Barrandov a Óčku,“ vypočítává ředitelka marketingu Jolana Kolaříková.

Reklamní spot bude dále promítán také na monitorech Bus TV v MHD v Brně, Otrokovicích, Hradci Králové, Chomutově, Jirkově, Liberci, Jablonci nad Nisou, Ústí nad Labem, Mostě, Litvínově, Mladé Boleslavi, Pardubicích, Plzni, Táboru, Českých Budějovicích, Olomouci, Třinci, Českém Těšíně a Zlíně. Kampaň bude komunikována i prostřednictvím displejové reklamní RTB nebo Youtube.

Jarní reklamní spot České podnikatelské pojišťovny

Dále poběží kampaň v rádiu, a to na Rádiu Impuls a stanicích zastupitelství Radiohouse, v tisku a také v outdooru po celé republice.

-stk-