Digisemestr Jindřicha Fáborského se rozšiřuje na Slovensko

pondělí, 29. dubna 2019, 07:25 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Kurzy pro studenty v Košicích, kteří se zajímají o digitální marketing, zahájí na konci letošního září.

Zdroj: Fenek PR

Zdroj: Fenek PR

Digisemestr, vzdělávací kurz Jindřicha Fáborského, se rozšiřuje na Slovensko. Uskuteční se konkrétně v Košicích, kde během 12 sobot má 120 studentů získat zkušenosti od 40 expertů z Česka a Slovenska, mimo jiné od Michala Pastiera nebo Jana Kvasničky.

„Úroveň marketingového vzdělání, hlavně v digitálu, je nejen v Česku tristní. Už čtyři roky proto pro studenty připravujeme kurz digitálního marketingu, kde nevyučujeme jenom krátkodobou maximalizaci jednotlivých kanálů ale především to, jak o marketingu správně přemýšlet. Strategicky, dlouhodobě a v návaznosti na business strategii,” říká Fáborský.

Výuka 120 studentů bude probíhat v Košicích od 28. září do 14. prosince. Zájemci se mohou přihlašovat do 7. září na Digisemester.sk. Cena pro studenty do 26 let je 200 EUR, pro starší 26 let 400 EUR za 12 výukových sobot.

Fáborský Digisemestr založil v roce 2015 společně s týmem pořádajícím konferenci Marketing Festival. Absolventi Digisemestru, kteří jsou vybíráni formou motivačního dopisu, získávají v kurzu praktické dovednosti v oblasti digitálního marketingu.

Od roku 2015 prošlo semestrálním studiem digitálního marketingu Digisemestr celkem tisíc studentů. Jeho absolventi našli uplatnění ve firmách jako Google, Alza nebo Seznam.cz.

-mav-