Global Wines & Spirits na komunikaci volí FleishmanHillard

sobota, 6. dubna 2019, 08:20 Aktuality, PR MediaGuru

Dovozce a distributor vína a destilátů Global Wines & Spirits si na PR vybral agenturu FleishmanHillard.

Zdroj: FB Global-Wines.cz

Zdroj: FB Global-Wines.cz

Komunikaci dovozce a distributora vína a destilátů, společnosti Global Wines & Spirits, přebírá od dubna agentura FleishmanHillard. Nahrazuje tak agenturu Aspen.PR.

První fáze spolupráce je postavena především na komunikaci produktů a eventů pořádaných Global Wines & Spirits v tradičních médiích i prostřednictvím influencerů na sociálních sítích. Jedním z nich je například Festival rakouských vín 2019, zahrnující také degustaci exkluzivních vinařských značek. Strategická komunikace obsáhne vedle prezentace konkrétních vinařských značek i problematiku z oblasti vína a destilátů, v níž se společnost profiluje jako garant špičkové kvality, který zastupuje renomované značky z celého světa.

„Global Wines & Spirits je pro nás výjimečným klientem, který se prezentuje expertním přístupem, velmi rozsáhlou strukturou sortimentu a nápaditou řadou nejrůznějších akcí, které udělají z pití kvalitního vína jedinečný zážitek. Jsme rádi, že s nimi můžeme spolupracovat,“ říká Roman Pavlík, ředitel agentury FleishmanHillard. Na straně agentury pracuje pro Global Wines & Spirits consumer tým pod vedením Lenky Karlíkové, klientským manažerem je Jana Pfeiferová.

Global Wines & Spirits v tuzemsku provozuje mimo jiné sedm kamenných prodejen a také internetový obchod, kde nabízí přes 2 500 druhů vín a lihovin.  

-stk-