Kahoun odejde z H1.cz, ve vedení ho vystřídá Pajkrt

úterý, 16. dubna 2019, 10:40 Aktuality, Lidé, Internet & Mobil MediaGuru

Internetová agentura H1.cz hlásí změny ve vedení, uskuteční se v polovině roku.

Filip Kahoun, Pavel Pajkrt, foto: H1.cz

Filip Kahoun, Pavel Pajkrt, foto: H1.cz

Pavel Pajkrt bude jmenován novým CEO české internetové agentury H1.cz, spadající do vlastnické sítě GroupM. Dosavadní CEO Filip Kahoun z agentury odchází poté, co  dokončil její celkovou transformaci a nastavil synergické vztahy s vlastnickou skupinou GroupM.

Filip Kahoun vystřídal v roce 2014 v řízení agentury H1.cz jejího zakladatele Davida Špinara. Jeho hlavním úkolem bylo provést firmu celkovou transformací a zejména stabilizovat její servisní kvalitu jak ve směru na trh, tak i směrem k sesterským agenturám. Ke změně na postu lídra dojde v polovině tohoto roku.

„Svou misi vnímám jako dokončenou. Hájednička dospěla a odmaturovala. Jsem hrdý na její současný tým i na profesionalitu poskytovaných služeb. To je pro mě ten správný čas, kdy předat firmu novému vedení, které ji posune zase o kus dál,“ uvádí Filip Kahoun ke svému odchodu.

Role CEO se ujme Pavel Pajkrt, který v H1.cz působí již řadu let a prošel ji od role specialisty až po člena top managementu se zodpovědností za oddělení SEO/UX a následně tým webové analytiky. „Nemám v plánu dělat revoluci a měnit směr, kterým H1.cz jde. Naopak, chci na Filipa navázat a pomáhat firmě zase způsobem, který je vlastní mně,“ říká Pavel Pajkrt.

-mav-