Kupi.cz uvedlo svůj magazín, vede ho Michalčíková

úterý, 30. dubna 2019, 13:55 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Svůj internetový Kupimagazín.cz spustil nákupní rádce Kupi.cz.

Nákupní rádce Kupi.cz přichází s novým internetovým titulem s názvem Kupimagazín.cz. Ten přináší trendy v oblasti vaření, lifestylu i péče o domácnost, zaměřuje se na tipy na výhodné nákupy a čtenáři se díky němu dozví o nových akcích na Kupi.cz. Šéfredaktorkou je Linda Michalčíková.

Kupimagazín.cz radí v oblasti lifestylu, kutilství i vaření a přináší tipy na kvalitní suroviny a cenově výhodné produkty. Čtenáři je mohou nakoupit ve slevových akcích, o kterých se dozví prostřednictvím odkazů směřujících na rádce Kupi.cz. „Nový Kupimagazín.cz je určený všem dospělým, kteří plánují každodenní nákupy. Ať už se jedná o produkty na vaření, do domácnosti, pro děti nebo další oblasti,“ uvedl Petr Miklík, manažer nákupního rádce Kupi.cz.

Zadavatelé mohou na Kupimagazín.cz využít standardní reklamní formáty. Ty jsou určené zejména inzerentům z oblasti FMCG. V nabídce nechybí trendy formáty programatické a nativní reklamy.

Linda Michalčíková dříve působila ve společnosti HP Tronic. Tam pracovala pět let na postu event managera pro skupinu HP Tronic a její importní značky, mezi které patří i tradiční česká značka ETA nebo další brand švýcarské značky Valera. Pro ni zajišťovala eventy i komunikaci a PR.

-mav-