Marketing a obchod ERV Evropské vede Štěpán Landík

čtvrtek, 11. dubna 2019, 07:20 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketing a obchod ERV Evropské pojišťovny vede Štěpán Landík. Generálním ředitelem se stal Libor Dvořák.

Nové dvoučlenné vedení ERV Evropské pojišťovny (zleva): Libor Dvořák a Štěpán Landík, zdroj: ERV

Nové dvoučlenné vedení ERV Evropské pojišťovny (zleva): Libor Dvořák a Štěpán Landík, zdroj: ERV

Marketing a obchod ERV Evropské pojišťovny řídí od ledna Štěpán Landík, který je zároveň členem představenstva. Předsedou představenstva a generálním ředitelem se od dubna stal Libor Dvořák. Ke změnám v představenstvu došlo na základě plánovaného odchodu dlouholetých členů vedení Vladimíra Krajíčka a Ondřeje Rušikvase.

Nové vedení chce pokračovat v nastavené cestě specializované pojišťovny, která se zaměřuje na kvalitu služeb poskytovaných jak klientům v zahraničí, tak jednotlivým obchodním partnerům. „Záleží nám na tom, abychom pokračovali ve specializaci ERV Evropské na cestovní pojištění, dodávali klientům co nejvyšší kvalitu služeb a nejlepší péči kdekoli v zahraničí. Chceme být stále tím, kdo na český trh přináší nové standardy. Jen tak můžeme být dlouhodobě úspěšnou společností,” říká Libor Dvořák.

Libor Dvořák působí ve skupině ERV od roku 2002, nejprve na pozici finančního ředitele, od roku 2009 jako člen představenstva. Od roku 2010 se spolupodílel na řízení aktivit skupiny ve střední a východní Evropě. Předtím pracoval v Hasičské vzájemné pojišťovně. Vystudoval VŠE v Praze.

Štěpán Landík pracuje v Evropské od roku 2000, v roce 2014 se stal členem představenstva zodpovědným za likvidaci škod, správu pojištění a klientské centrum. Absolvoval Národohospodářskou fakultu VŠE.

-stk-