Marketing HoppyGo nově vede Matej Lupták

pondělí, 29. dubna 2019, 15:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Do vedení marketingu carsharingového služby HoppyGo nastupuje Matej Lupták.

Matej Lupták, zdroj: HoppyGo

Matej Lupták, zdroj: HoppyGo

Novým marketingovým ředitelem P2P carsharingové služby HoppyGo, která spadá pod Škoda Auto DigiLab, se stal Matej Lupták. Na pozici provozního ředitele nastoupil Brian Koslowski.

Matej Lupták přichází do společnosti z německé agentury BizMut. Podílel se například na kampani v rámci rebrandingu S-Bahn Berlin, dále pracoval pro klienty Deutsche Bank, Microsoft Slovakia, Merck, SaaS startup Pipedrive či sportovní agentury Lagardere Sports. Připravoval rovněž výkonnostní marketingovou strategii pro slovenskou pobočku mobilního operátora Orange.

Z pozice marketingového ředitele chce Lupták připravit smysluplnou a efektivní marketingovou strategii a vytvořit hodnotnou značku, která bude v celém regionu střední a východní Evropy vnímána nejen coby lídr v oblasti P2P carsharingu, ale jako významný a etablovaný hráč na poli sdílené ekonomiky.

„Kromě komunikace samotného brandu je hlavním marketingovým úkolem také prezentace celého konceptu P2P carsharingu, který má obrovský potenciál, ale stále je na trhu nový a ne všichni lidé jej vnímají a chápou. Bude tedy důležité komunikovat chytře, srozumitelně a ukázat lidem, v čem je carsharing výjimečný a užitečný,“ popisuje Matej Lupták.

Brian Koslowski, zdroj: HoppyGo

Brian Koslowski, zdroj: HoppyGo

Novým výkonným ředitelem se stává Brian Koslowski. Do firmy přichází z komunikační agentury Wunderman, kde mimo jiné vedl proces převedení digitálních aktivit automobilky Ford v regionu Středního východu a severní Afriky (MENA).

„Na českém trhu je HoppyGo jednoznačnou jedničkou a již nyní je na spadnutí expanze na další trhy v regionu střední a východní Evropy. Mým posláním bude dohlížet na hladký přerod HoppyGo v hlavního evropského hráče v segmentu a zároveň dále zvyšovat standard služeb, které HoppyGo nabízí,“ komentuje svou úlohu v HoppyGo nový provozní ředitel (COO) Brian Koslowski.

-stk-