Na Restartu myšlení letos vystoupí Szantó nebo Šebek

čtvrtek, 4. dubna 2019, 18:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Šestý ročník konference Restart myšlení nabídne inspiraci například od reportéra Jakub Szantó, spisovatelky Sylvy Lauerové nebo lékáře Tomáše Šebka.

Zdroj: Restart Myšlení

Zdroj: Restart Myšlení

Šestý ročník konferenceRestart myšlení, kterou pořádají společnosti LMC a agentura Dark Side, se bude letos konat ve čtvrtek 6. června ve Vnitroblocku v Tusarově ulici v pražských Holešovicích.

Svůj příběh i možnou inspiraci nabídne například chirurg a účastník misí Lékaři bez hranic Tomáš Šebek, textař, zpěvák a jeden ze zakladatelů skupiny Lunetic Martin Kocián, bývalý hokejista NHL Jiří Tlustý, který se kvůli zdravotním obtížím pustil do podnikání s doplňky stravy, či televizní reportér Jakub Szantó, jenž prozradí, jak si ve válečných konfliktech, revolucích, občanských válkách a převratech zachovat zdravou duši. Zakladatel serveru MladýPodnikatel.cz Jiří Rostecký bude vyprávět o tom, jak se našel v inspirování jiných, v přednášení na školách a pomáhání potřebným. Návod, jak uskutečnit své sny, nabídne spisovatelka a básnířka Sylva Lauerová. A Mirka Čejková, jedna z nejvýraznějších porevolučních tváří televizních obrazovek, ukáže, k čemu ji dovedla její postižená dcera.

„Jelikož víme, že k osobnímu restartu je potřeba nejen odhodlání a pevná vůle, ale často i nějaký ten finanční obnos navíc, věnujeme z každé prodané vstupenky 300 korun na konto obecně prospěšné společnosti Asistence. Ta poskytuje sociální služby přibližně 250 lidem s tělesným a kombinovaným postižením ročně,“ doplňuje manažerka konference Anna Kaldararová.

Do 9. května je možné pořídit vstupenku za 3 000 korun bez DPH, později za 4 000 korun. Více informací naleznete zde.

-stk-