Prima Love pořádá další ročník Dermacol Love Day

sobota, 13. dubna 2019, 07:55 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Tradiční akce skupiny Prima se opět uskuteční v pražské Grébovce na prvního máje.

Foto: FTV Prima

Foto: FTV Prima

Televizní stanice Prima Love uspořádá v pražské Grébovce 1. května akci Dermacol Love Day, na které také oslaví své osmé narozeniny. Akce se zúčastní známé tváře televize Prima, v čele s moderátory Evou Perkausovou a Petrem Vágnerem. V odpoledních hodinách vystoupí skupina Mandrage. Akci opět pořádá primácká agentura Solootions.

„Dermacol Love Day je jednou z tradičních akcí, která každým rokem přiláká tisíce návštěvníků, a to nejen díky nádhernému prostředí, ale především díky jedinečnému programu, který se zaměřuje na všechny cílové skupiny,“ uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zároveň zodpovědný za agenturu Solootions.

Připraveny jsou i módní přehlídky, workshopy nebo ukázky nejrůznějších tanců. Nebude chybět ani tradiční zóna Vltava Labe Media, zastoupená časopisy Glanc, Kreativ a Kondice.

Vstup na Dermacol Love Day je zdarma. Pokud si ale návštěvníci zakoupí tašku Dermacol, mohou se nechat nalíčit, nalakovat nehty, a odnést si dárky v minimální hodnotě 500 Kč. Tašku je možné zakoupit na webech GoOut, Ticketportal nebo Slevomat.

-mav-