Prima nasadí improvizační show Parta z penzionu

pátek, 26. dubna 2019, 13:45 Aktuality, TV MediaGuru

Herci z Partičky se představí v novém pořadu nazvaném Parta z penzionu.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Televize Prima nasadí od čtvrtka 9. května od 21:35 novou improvizovanou show nazvanou Parta z penzionu. Komediální pořad vzniká ze scenáristické přípravy autorů a improvizace herců, kteří mají v penzionu každý svou přidělenou roli či dvojroli.

Objeví se v ní herci z Partičky – Michal Suchánek, Igor Chmela, Richard Genzer a Michal Novotný, ke kterým se v každé epizodě připojí jeden další herecký kolega (například Anna Polívková, Leoš Noha, Berenika Suchánková nebo Miroslav Etzler) Ocitnou se v penzionu, který daleko od všech turistických atrakcí balancuje na hraně krachu.

„Chtěli jsme divákům nabídnout nový formát v rámci tolik oblíbené improvizační show. Parta z penzionu je přesně tím druhem pořadu, který jim navíc přinese i bližší pohled na celý proces vzniku impro show – od začátku se budou setkávat s režisérem a podívají se i do zákulisí show. Uvidí, jak se herci chystají na svůj výstup nebo se převlékají z jedné role do druhé. Věříme, že diváky bude toto přiblížení se k hercům a podstatě show ještě více bavit,“ říká Lucia Kršáková, výrobní ředitelka FTV Prima.

Pořad se odehrává před živým publikem a od počátku je v něm přiznáván celý proces tvorby a také přítomnost režiséra.

-mav-