Stream od května nasadí pokračování seriálu Přijela pouť

úterý, 9. dubna 2019, 14:00 Internet & Mobil MediaGuru

Seriál odvysílá na novém portálu TelevizeSeznam.cz, který se v současnosti testuje v beta verzi.

Pouť: Rozjetý devadesátky, foto: Stream.cz

Pouť: Rozjetý devadesátky, foto: Stream.cz

Po komediálním seriálu Lajna a mysteriózní minisérii Skvrna přichází Stream.cz s pokračováním seriálu Přijela Pouť. První řadu odvysílal Stream.cz loni na podzim. Scénář napsal Petr Kolečko, režíroval Petr Němeček.

Druhá osmidílná řada s názvem Pouť: Rozjetý devadesátky se přesouvá do tehdejšího Paláce kultury, kde se odehrávají nejen zkoušky na muzikál Drákula, ale i nekalé praktiky politických předáků a privatizační podvody. V hlavních rolích se představí Jakub Prachař, Matěj Dadák, Eva Holubová, Lucie Vopatová, Jaromír Dulava, Ondřej Pavelka, Michal Suchánek a Richard Genzer. Premiéru prvního dílu odvysílá Stream.cz 5. května na novém videoportálu Televizeseznam.cz, který se aktuálně testuje ve veřejné beta verzi.

„Seriál Pouť: Rozjetý devadesátky bude opět zaměřený na široké divácké publikum. První série byla, co se týká sledovanosti, velmi úspěšná. Jen v onlinu měla přes čtyři miliony zhlédnutí,“ uvedl šéf obsahu Seznam.cz Igor Kalaš.

Synopse seriálu Pouť: Rozjetý devadesátky

Daniel Dressler přichází do Prahy, aby zde začal nový život. Nechá se zaměstnat panem Vaňkem v menší realitní firmě, která sídlí v Paláci kultury. Vznětlivý Vaněk ale dostává záhy po Danielově nástupu infarkt, a ten tak zůstává ve firmě sám se dvěma kolegy: přihlouplým a naivním Frantou Kulichem, jehož zajímá jen muzikál Drákula,  a inteligentní, leč nesmělou a neprůbojnou Anežkou Kosovou. Trojice se musí rozhodnout, kdo převezme za firmu zodpovědnost. 

-mav-