Výkonnou ředitelkou Triadu se stala Magdaléna Křížová

pondělí, 15. dubna 2019, 14:35 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Vedení Triad Advertising přebírá Magdaléna Křížová. Petra Jankovičová se bude věnovat strategickým projektům a rozvoji agentury.

Petra Jankovičová předává výkonné řízení agentury Triad Advertising Magdaléně Křížové, zdroj: Triad Advertising.

Petra Jankovičová předává výkonné řízení agentury Triad Advertising Magdaléně Křížové, zdroj: Triad Advertising.

Petra Jankovičová, zakladatelka a spolumajitelka společnosti Triad Advertising v Praze, předává výkonné řízení agentury Magdaléně Křížové. Jankovičová se bude naplno věnovat na strategickým projektům a rozvoji agentury.

„Triad vznikl a vyrostl v době, kdy na trhu panoval velký hlad po digitálních agenturách. Trh se ale mění, a od nás se čím dál častěji očekává strategická a konzultantská role, což platí i vzhledem k digitální transformaci, kterou naši klienti aktuálně procházejí. To, že se dobře orientujete v technologiích a sociálních médiích, už nestačí,“ říká Petra Jankovičová a dodává: „Triad se tedy zbavil nálepky čistě digitální agentury a většinu zadání v současnosti tvoří komplexní strategie a řešení, která fungují bez ohledu na zvolený mediatyp.“

„Klienti čím dál víc vyžadují můj fokus na poradenství, strategie, inovace a svá klíčová marketingová rozhodnutí. A vzhledem k tomu, že přesně tímtéž směrem chceme Triad vést také, rozhodla jsem se uvolnit si ruce a věnovat víc času právě klientům, klíčovým projektům a rozvoji byznysu agentury,“ doplňuje Jankovičová.

Z tohoto důvodu bude za každodenní chod agentury nově odpovídat Magdaléna Křížová, jež dosud z pozice account directora a teamleadera vedla jeden z týmů. „Do Triadu jen výjimečně přijímáme lidi do vedení zvenčí. Abychom si svou kulturu zachovali, musí se nejdřív každý teamleader osvědčit na nižších pozicích. Magda s námi byla téměř od samého začátku a má mou plnou důvěru. Postupně přebírala péči o nejdůležitější klienty. Dokázala, že umí vést lidi, a její tým měl vždy vynikající atmosféru i výsledky. Jsem velmi ráda, že mohu odevzdat vedení do tak schopných rukou,“ vysvětluje Jankovičová.

Magdaléna Křížová působí v agentuře téměř šest let, předtím pracovala v Media factory, organizaci TEDxBrno a médiích. Vystudovala žurnalistiku.

Petra Jankovičová pražskou pobočku původně slovenské agentury založila před více než sedmi lety, v roce 2014 se stala i její spolumajitelkou. Do reklamy přišla s dlouholetými zkušenostmi z PR a technologické oblasti.

-stk-