Watch Star Media chystá speciál ECO mobilita

pondělí, 29. dubna 2019, 12:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

Watch Star Media přichází s vlastním speciálem zaměřeným na ecomoblitu.

Zdroj: Watch Star Media

Zdroj: Watch Star Media

Vydavatelství Watch Star Media připravuje pilotní vydání speciálu ECO mobilita, zaměřeného na trvale udržitelné formy dopravy. Vyjde 5. června, druhé vydání zamýšlí vydavatelství na podzim 2019. Plánovaný tištěný náklad představuje 10 tisíc výtisků, rozsah 100 stran, formát A4.

Vydavatelství Watch Star Media v současnosti vydává sedm titulů a společně s partnerským vydavatelstvím Pražská Vydavatelská Společnost celkem 16 titulů. „Elektrovozítka jsou prakticky na každém kroku a ekologické cíle Evropské unie v rámci dopravy jsou dnes a denně široce medializována. Proto vznikla myšlenka vytvořit pro čtenáře souhrnné médium, kde se mohou lépe orientovat v aktuálních tématech, nabídkách dovozců všech odvětví, inspirovat se tipy a získat celkové povědomí o eco-vývoji,“ zdůvodnilo záměr vydavatelství, za kterým stojí Jaromír Skopalík a František Čermák.

Předprodej speciálu bude probíhat prostřednictvím inzerce v magazínech SUV, Tennis Arena, Hodinky&šperky, Scientific American, Ona Ví, Fitness, Svět Kulturistiky. Upoutávka na předprodej a na samotný speciál bude také probíhat na všech FB a IG titulů vydavatelství a na webových stránkách magazínů. Předprodej bude zahájen do poloviny května na vlastním eshopu.

Detailní nabídku si můžete prostudovat níže v dokumentu ke stažení.

-mav-