Weleda se spojuje s Taťánou Gregor Brzobohatou

úterý, 2. dubna 2019, 15:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Weleda spolupracuje pro propagaci své řady Skin Food s Taťánou Gregor Brzobohatou.

Tváří značky Weleda se stala Taťána Gregor Brzobohatá, zdroj: Repro YT Weleda Česká republika.

Tváří značky Weleda se stala Taťána Gregor Brzobohatá, zdroj: Repro YT Weleda Česká republika.

Kosmetická značka Weleda bude letos po celý rok podporovat své produkty Skin Food. V únoru uvedla novou rozšířenou řadu a k její propagaci navázala spolupráci s Taťánou Gregor Brzobohatou.

„Skin Food krém je jednoznačně naším dlouholetým bestsellerem právě díky dokonale vyvážené bylinné kompozici, která pomáhá pokožce opět zářit zdravím. Právem je popisován jako vysoce kvalitní přírodní produkt za přijatelnou cenu,“ říká Jana Goldbricht, produktová specialistka značky Weleda. Kromě tradičního krému nabízí Weleda nově i jeho odlehčenou verzi Weleda Skin Food Light, tělové máslo Weleda Skin Food Body Butter a balzám na rty.

Středobodem marketingové kampaně, jejíž vrcholy jsou směřovány na jaro a podzim, je online video, v němž Miss World 2006 líčí přední make-up artistka Hristina Georgievská. Dále je komunikace k vidění v tisku ve vybraných lifestylových titulech, jako je Vogue, Marie Claire, Mariann, Svět ženy či Žena a život, a také v místě prodeje.

V neposlední řadě využívá Weleda v Praze i obrandovanou tramvaj a vozy obchodních reprezentantů. Na ně je navázána také soutěž „Vyfoť se, než ti ujede“, v níž jsou lidé vybízení k pořízení selfie s „weledími“ prostředky a k jejich sdílení pod hashtagem #mujskinfood. Soutěž je propagována v rámci ranní show Evropy 2, na sociálních sítích a prostřednictvím vybraných bloggerek. Influencery si přitom značka pečlivě vybírá – důležité pro ni je, aby daná osoba Weledu znala, měla ji ráda a pravidelně ji používala.

Weleda letos obrandovala i jednu pražskou tramvaj, zdroj: Weleda.

Weleda letos obrandovala i jednu pražskou tramvaj, zdroj: Weleda.

Nový kabát dostaly i vozy obchodních zástupců, zdroj: Weleda.

Nový kabát dostaly i vozy obchodních zástupců, zdroj: Weleda.

Weleda je švýcarská firma, jež se zaměřuje na výrobu přírodní kosmetiky v bio kvalitě. Od roku 1921 se věnuje výzkumu a její produkci garantuje nezávislý certifikát Natrue.

-stk-