About You se spojuje s Kurkovou a podporuje volby do EP

pátek, 24. května 2019, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Módní e-shop About You rozjel kampaň s Karolínou Kurkovou. Vedle toho vyzývá k účasti ve volbách do Evropského parlamentu.

Karolína Kurková se stala tváří e-shopu About You, foto: MediaGuru.cz.

Karolína Kurková se stala tváří e-shopu About You, foto: MediaGuru.cz.

Módní e-shop About You spustil v květnu kampaň s modelkou Karolínou Kurkovou, s níž se chce přiblížit českým spotřebitelům. Zároveň firma podporuje účast ve volbách do Evropského parlamentu.

Vizuály s Karolínou Kurkovou se objevuje v outdooru, na internetu a sociálních sítích, na YouTube, Facebooku a Instagramu. „Vzhledem k tomu, že jsme na trhu noví, chtěli jsme, aby si Češi uvědomili tu módní sílu, kterou jim může náš obchod přinést. Proto jsme se spojili s Karolínou, která je jednou z největších osobností českého módního světa,“ vysvětluje firma.

Spolu s tím spustil e-shop zároveň ještě jednu kampaň, jež podporuje účast ve volbách do Evropského parlamentu. Její tváří je generální ředitel společnosti Tarek Müller, herečka Nilam Farooq, návrhář Henrik Vibskov a řada influencerů včetně Anny Kadeřávkové a Adama Mišíka.

About You se v kampani snaží popsat evropské hodnoty, jakými jsou svoboda, komunita a diverzita, a zaznamenává je v symbolu kampaně – triku The Choice Shirt, které navrhl dánský návrhář Henrik Vibskov. Každý zákazník, který triko zakoupí, obdrží speciální slevový voucher. Všechen výtěžek z prodeje půjde na podporu nevládní organizace Amnesty International.

Reklamní spot e-shopu About You k podpoře účasti ve volbách do Evropského parlamentu

Launch trika doplnila speciální promo akce, která odstartovala stejně jako kampaň na podporu samotných voleb v rámci EU. Kampaň je k vidění na sociálních sítích, na YouTube, Instagramu a Facebooku, a také na webu e-shopu i v aplikaci.

About You v současnosti působí v sedmi evropských zemích. Do České republiky přišel na podzim loňského roku. V červnu vstoupí na Slovensko, na podzim do Rumunska.

-stk-