AKA: Férový tendr certifikoval odborné konzultanty

pátek, 10. května 2019, 15:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

AKA udělila certifikát Marku Buchtovi, Davidu Novákovi, Tomáši Avratovi a Marku Hlavicovi.

Foto: AKA

Foto: AKA

Asociace komunikačních agentur (AKA) udělila certifikát k poradenství čtyřem  odborníkům. Ti nyní mohou zadavatelům pomáhat s přípravou zadání podle standardů Férového tendru.

Všichni konzultanti splňují podmínku dlouholeté praxe v oboru, všichni už provozují poradenskou praxi a často se na straně zadavatele účastní přípravy výběrových řízení.

Marek Buchta, někdejší vrcholový manažer agentur Grey, Carat a OMD, se v roli konzultanta pohybuje už řadu let a má za sebou desítky konzultovaných výběrových řízení.

David Novák v současné době působí v agentuře Leemon Concept, v oboru je už více než 20 let.

Tomáš Avrat, dříve marketér značky Starobrno, dnes působí na jižní Moravě jako konzultant.

Marek Hlavica je výkonným ředitelem AKA. V roli konzultanta zhodnocuje zkušenost z firem jako Citibank, ČEZ, Plzeňský Prazdroj.

AKA zároveň uspořádala 7. května druhý workshop pro zadavatele. Zúčastnili se ho marketéři z Airbank, Autopalace, Stocku, Globusu, Tchiba a další. Workshop se soustředil na kvalitu briefu s ohledem na specifika jednotlivých komunikačních nástrojů.

„Férový tendr není jen tak nějaká brožurka. Je to platforma, která pomáhá udělat výběrko efektivně. Tedy tak, aby zadavatel dostal od agentur co nejlepší nabídky,“ říká Marek Hlavica, konzultant a ředitel AKA v jedné osobě.

-mav-