Barrandov oživuje divácký pořad pod názvem Volejte a pište šéfovi

čtvrtek, 23. května 2019, 10:40 TV MediaGuru

Jaromír Soukup má na TV Barrandov nový pořad. Tentokrát odpovídá na dotazy diváků.

Zdroj: repro TV Barrandov

Zdroj: repro TV Barrandov

Televize Barrandov uvedla nový pořad po vzoru dřívějšího pořadu TV Nova „Volejte řediteli“. Pod názvem Volejte a pište šéfovi zařadila do prime-timového vysílání pořad, ve kterém mohou diváci posílat dotazy řediteli TV Barrandov Jaromíru Soukupovi. Podle anotace pořadu má „odpovědět příjemné i nepříjemné dotazy diváků“. 

Pořad Volejte a pište šéfovi odvysílala TV Barrandov poprvé ve středu 22. května od 20:45. Stopáž pořadu je 45 minut, následně s ním Barrandov počítá i v dalších dnech týdne v obdobném čase. První vysílání zhlédlo v průměru 90 tisíc diváků starších 15 let (podíl 2,3 %, zdroj: ATO-Nielsen Admosphere).

TV Barrandov už dříve oživovala formát pořadu Volejte řediteli, který je spojen s bývalým generálním ředitelem TV Nova Vladimírem Železným. Stalo se tak při návratu Železného do televizního prostředí, kdy se stal generálním ředitelem TV Barrandov. Od listopadu 2013 TV Barrandov pořad vysílala pod názvem Volejte Železnému. Pořad skončil v dubnu 2014 s odchodem Železného z čela TV Barrandov.

Vladimír Železný se v dubnu 2014 rozloučil s diváky TV Barrandov, zdroj: MediaGuru.cz

Vladimír Železný se v dubnu 2014 rozloučil s diváky TV Barrandov, zdroj: MediaGuru.cz

-mav-