Do reklamy na Gambrinus vstoupil Copperfield

pátek, 24. května 2019, 13:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Gambrinus letos slaví 150 let a teď láká fanoušky na trailer, zda známý kouzelník David Copperfield nechá zmizet jeho pivo.

Zdroj: FB Gambrinus

Zdroj: FB Gambrinus

Pivovar Gambrinus letos slaví 150 let a od začátku roku běží speciální výroční kampaň v různých médiích. V první vlně kampaně značka slibovala, že i dalších 150 let zůstane stejná a svou kvalitu si zachová i v budoucnu. Ve venkovním a digitálním prostředí se soustředila na fenomény, které se příčí zdravému rozumu, a s nadsázkou je komentovala.  V televizi pak po celý rok poběží i futuristický spot, který opět tvrdí, že ať se stane cokoliv, Gambrinus tu bude stále.

Na jednom z vizuálů kampaně pak značka narážela i na známého kouzelníka Davida Copperfielda: „I kdyby to na nás zkoušel sám Copperfield, naše pivo žádným trikům nepodlehne.“ Fanoušci začali na sociálních sítích pochybovat, zda má Gambrinus s kouzelníkem opravdu nějaké plány a postupně byly v další vlně billboardy v místě jména Copperfielda přelepovány. 

Sládek Pavel Zítek vyrazil do Las Vegas s lahví Gambrinusu a hledá kouzelníka Davida Copperfielda, aby ji zkusil nechat zmizet. Zdroj: FB Gambrinus

Sládek Pavel Zítek vyrazil do Las Vegas s lahví Gambrinusu a hledá kouzelníka Davida Copperfielda, aby ji zkusil nechat zmizet. Zdroj: FB Gambrinus

Následně Gambrinus ukončil spekulace s tím, že je v kontaktu s Davidem Copperfieldem. „Náš sládek Pavel Zítek sbalil Gambáč do kufříku a vyrazil přes oceán dokázat náš závazek, že naše pivo žádným trikům nepodlehne,“ uvádí značka na svém Facebooku.

Aktuálně se ve středu 22.5. na Youtube objevil oficiální trailer s názvem Gambrinus vs. Copperfield, ve kterém firma vyzývá fanoušky, ať sledují sládka Pavla Zítka, který byl v životě nejdál v Žatci pro chmel, jak hledá v Las Vegas největšího kouzelníka všech dob. Následně prý příští týden v úterý 28. 5. 2019 firma zveřejní, zda kouzelníka našel a zda ten nechá láhev s pivem opravdu zmizet.

Kreativa kampaně s Copperfieldem pochází z dílny agentury Triad Advertising, futuristický televizní spot, který byl uveden počátkem roku, je od agentury McCann.

-zue-