Do vedení Marie Claire se vrátí Lenka Fabián

pátek, 10. května 2019, 10:20 Tisk, Lidé MediaGuru

Lenka Fabián se po dvou letech vrátí na post šéfredaktorky Marie Claire. Vystřídá Lenku Zajícovou.

Lenka Fabián, foto: Burda Praha

Lenka Fabián, foto: Burda Praha

Do české edice francouzského magazínu pro ženy Marie Claire se v červenci po dvou letech vrací dřívější dlouholetá šéfredaktorka Lenka Fabián. Ve vedení magazínu tak vystřídá Lenku Zajícovou, která se má podle oznámení vydavatelství Burda International CZ věnovat rodině.

Lenka Fabián se vedle vedení časopisu bude věnovat také rozvoji značky na všech platformách. Marie Claire se zároveň vrací nazpět k podpoře žen v byznysu a rozvíjení jejich potenciálu.

„Po téměř roční zkušenosti v rychlém světě budování onlinových startupů a ročním působení jako globální komunikační ředitelka v Moseru, který je tradičním českým výrobcem luxusního křišťálu, jsem připravená vrátit se a plně využít získané znalosti z marketingu pro své ‚dítě‘ Marie Claire, které jsem před 12 lety zakládala a jež zůstalo po celou tu dobu mou pomyslnou srdcovkou. Nabyté zkušenosti mi dodaly čerstvou energii a velký rozhled a pomohou nám společně s celým týmem realizovat nové plány, ať již v onlinu, tisku či na připravovaných eventech a konferencích. Těším se na tuto novou éru Marie Claire,“ říká Lenka Fabián.

Marie Claire rozvinula aktivitu Women@WORK dvěma pravidelnými konferencemi, u jejichž zrodu stála právě Lenka Fabián. Od prvního květnového dne jsou také v prodeji vstupenky na Dream Big, třetí ročník konference Marie Claire určené mladým ženám.

-mav-