Frisco podpoří kampaní limitovanou edici Spritz

pondělí, 20. května 2019, 12:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Frisco uvádí na trh limitovanou edici Spritz. V kampani opět rozvíjí téma kamarádství mezi ženami.

Frisco uvádí limitovanou edici Frisco Spritz, zdroj: Plzeňský Prazdroj.

Frisco uvádí limitovanou edici Frisco Spritz, zdroj: Plzeňský Prazdroj.

Značka ochucených ciderů Frisco z portfolia společnosti Plzeňský Prazdroj přichází s letní limitovanou edicí Frisco Spritz. Podpoří ji kampaní, jež opět staví na tématu kamarádství mezi ženami.

Frisco Spritz má příchuť pomeranče, kterou doplňuje jemná hořkost bylin. „Tento cider je určen především ženám, které si během nadcházejících teplých večerů touží vychutnat sladkou chuť tropického ovoce s jemným dotykem hořkosti,“ říká Dominika Drvoštěpová, brand manažerka značky Frisco.

Uvedení nového Frisca na trh doprovází kampaň, ve které značka pokračuje v tématu kamarádství mezi ženami. Zatímco loni se značka soustředila na to, jaké překážky brání kamarádkám trávit spolu víc času, letos se zaměřuje na důležitost kamarádek v životě a na benefity, které pravidelný kontakt s nimi přináší.

Klíčový vizuál k novince Frisco Spritz, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Klíčový vizuál k novince Frisco Spritz, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Kampaň bude k vidění v televizi, kde je novinka představena v tag-onu již dříve uvedeného televizního spotu. Dále poběží v tisku, zejména v časopisech Cosmopolitan a Žena a život, jejichž čtenářky mohou soutěžit o víkend pro sebe a své kamarádky, a na sociálních sítích. Na Instagramu Frisco navázalo dlouhodobou spolupráci s influencerkami Andreou Kalousovou, Nikol Švantnerovou a Hell Navrátilovou.

Pod kampaní je podepsána agentura Triad Advertising. O produkci se postarala společnost Zoom Films. Režie se ujala Karen Davidsen.

Frisco Spritz je k dostání od května v lahvích o objemu 0,33 l, které je možné otevřít pouhou rukou. V prodeji je ve většině obchodů a ve vybraných barech a restauracích. Na několika hudebních festivalech se objeví i čepovaná varianta, například na Sázava Fest, Colours of Ostrava nebo Beats for Love.

-stk-