Global Social Awards doprovodí v Praze i konference

pondělí, 20. května 2019, 14:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Udílení cen pro největší globální osobnosti sociálních médií Global Social Awards bude doprovázeno i specializovanou konferencí Glosa Talks.

Zdroj: Global Social Awards

Zdroj: Global Social Awards

Global Social Awards ocení poprvé v Česku influencery z celého světa. Galavečeru předchází odborná konference Glosa Talks i Meet&Greet s influencery.

Do Prahy přijede více než 40 světových influencerů i osobností spjatých s digitálními platformami a sociálními sítěmi. Pro fanoušky i odborníky je připraven třídenní program od Meet&Greet (27. května), přes Glosa Talks konferenci (28. května), až po samotný galavečer (29. května).

Moderátory večera budou česká modelka Karolína Kurková, Martin „Pyco“ Rausch a osobnosti sociálních sítí, německá dvojčata Lisa a Lena. Dorazí i světové hudební hvězdy Alma, Nico Santos, Justin Jesso a česká kapela Lake Malawi.

Konference, na které se setká více než 20 osobností spjatých se světem sociálních médií, má ústřední téma: „Sociální sítě: Změna a budoucnost“. Účast na Glosa Talks potvrdili mimo jiné YouTuber Marcus Butler, zakladatel největší talentové agentury pro influencery Dominic Smales, Lars Silberbauer (z vedení MTV, dříve LEGO) nebo šéfredaktorky Cosmopolitanů z Itálie, Slovinska a Turecka.

Vstupenky na pre-párty a setkání s influencery nebo na galavečer jsou k dostání na GoOut.cz a v síti Ticketmaster.

-mav-