H&M představuje kolekci inspirovanou seriálem Netflixu

sobota, 11. května 2019, 07:45 Aktuality, Retail MediaGuru

Módní řetězec H&M přichází od 23. května s kolekcí vytvořenou na základě spolupráce s Netflixem a jeho televizním seriálem Stranger Things.

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

Módní řetězec H&M vytvořil novou kolekci na základě spolupráce s internetovou televizí Netflix a televizním seriálem Stranger Things. Ten se letos v létě vrací na obrazovky s třetí sérií. Nová kolekce se zaměřila na  prostředí kolem bazénu „Hawkins Community Pool“ a nabízí oblečení pro ženy i pro muže inspirované tímto  seriálem. Bude dostupná v prodejnách a online na Hm.com od 23. května

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

Retro moderní siluety kolekce jsou navrženy týmem H&M ve spolupráci s Netflixem. Hlavními barvami jsou vedle fuchsiově růžové a šedozelené hlavně černá, červená a bílá. Některé kousky z kolekce budou k vidění přímo v seriálu a logo Stranger Things bude zmíněno na spoustě produktů a doplňků.

Kolekci doprovází kampaň herce Dacre Montgomeryho, který hraje v seriálu Stranger Things Billyho Hargrova. Snímky britského fotografa módy Matta Jonese mají být hrou s prostředím z filmu známým jako „Upside Down”.

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

Zdroj: H&M

-zue-