Kofila jde poprvé do TV, hledá originální spojení

úterý, 7. května 2019, 10:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kofila vstupuje s aktuální kampaní poprvé do televize. Představuje nový positioning, v němž hledá originální spojení v každodenním životě.

Klíčový vizuál značky Kofila, zdroj: Nestlé

Klíčový vizuál značky Kofila, zdroj: Nestlé

Tyčinka Kofila z portfolia společnost Nestlé představuje aktuální kampaní svůj nový positioning. S claimem „originální spojení kávy a čokolády“ se značka zaměří na hledání originálních spojení v každodenním životě. V komunikaci chce tak upozorňovat na to, že někdy se stačí podívat na běžné věci jinak a jejich spojením vytvořit něco nevšedního.

S kampaní značka vstupuje poprvé do televize. Reklamní spot bude také k vidění v kině, na internetu a sociálních sítích. Doplní ji komunikace v outdooru a v místě prodeje.

Nový reklamní spot značky Kofila

Kreativa pochází z dílny agentury Zaraguza. Produkci zajistila společnost Stink Films. Režie se ujala režisérka Veronika Jelšíková.

Spolu s kampaní rozjíždí Kofila také spolupráci s uměleckými školami, do níž se na jaře zapojí Střední škola mediální grafiky a tisku, na podzim pak UMPRUM, konkrétně Ateliér produktového designu. V obou případech studenti pro Kofilu vytvoří série prací na téma „Originální spojení dělá svět krásnější“.

„Hlavním účelem spolupráce je vytvoření uměleckých hodnot, které přetrvají a které mají v historii značky významnou tradici. Přidanou hodnotou pak bude získání vizuálního obsahu pro sociální sítě značky,“ vysvětluje Tereza Dvořáková, brand manager značky Kofila.

-stk-