Kvasnička střídá v čele agentury Wunderman Drtinu

pondělí, 13. května 2019, 15:00 Lidé MediaGuru

Po dvaceti letech odchází z čela agentury Wunderman Praha Evžen Drtina, nahradil ho Bronislav Kvasnička.

Bronislav Kvasnička. foto: Wunderman

Bronislav Kvasnička. foto: Wunderman

Marketingová agentura Wunderman Praha má nového CEO. Stal se jím Bronislav Kvasnička. Vystřídá tak Evžena Drtinu, který v této funkci působil dvacet let. Nový CEO bude dohlížet na celkovou strategii, spolupráci s klienty i provozní činnosti.

„Wunderman Praha je marketingovým tahounem známým pro svůj vývoj inovativních end-to-end řešení, které pomáhají klientům růst. Je mi velkou ctí zastávat tuto významnou roli a podílet se tak na dalším rozvoji agentury,“ řekl ke svému nástupu Bronislav Kvasnička.

Evžen Drtina se v čele Wundermanu zasloužil o významný růst jak v rámci pražské pobočky, tak v regionech střední Evropy. „Chtěl bych Evženovi poděkovat za to, že vybudoval pražskou pobočku Wunderman do takové podoby, jakou má dnes. Za ta léta dosáhla společnost Wunderman pod jeho vedením významných úspěchů," řekl Ewen Sturgeon, CEO Wunderman Thompson EMEA.

Před nástupem do společnosti Wunderman byl Bronislav Kvasnička konzultantem a stratégem v technologickém start-upu Lamael CRM a generálním ředitelem Premium Media Group. Zastával několik vedoucích funkcí v rámci skupiny Kantar Group (WPP) či pozici výkonného ředitele společnosti Hachette Filipacchi 2000 a Lagardere.

-mav-