Startuje kampaň na podporu spokojenosti v regionech

středa, 22. května 2019, 11:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na podporu regionálního rozvoje v České republice zahájila kampaň z dílny agentury Momentum.

Klíčový vizuál ke kampani, zdroj: Momentum

Klíčový vizuál ke kampani, zdroj: Momentum

První z řady kampaní na podporu regionálního rozvoje v České republice odstartovala. Jejím cílem je zvýšit povědomí o Integrovaném regionálním operačním programu (IROP), posílit pozitivní vztah k evropským fondům a zvýšit návštěvnost webu CzechTourism i komunikovaných památek.

Tématem aktuální kampaně, jež běží v televizi, tisku, outdooru, rádiu a na sociálních sítích,  je revitalizace památek ve všech krajích. Pracuje se schématem archetypů české společnosti v podobě výtvarně pojatých kreslených postaviček, které mají ilustrovat cílové skupiny, v jejichž zájmu je čerpání podpory, a vysvětlují, že peníze jsou dobře využity pro lepší život.

Kampaň vybízí cílové skupiny k aktivnímu zájmu o dané téma, ukazuje aktuálně běžící projekty v původní a cílové podobě, a motivuje je k výletům za již opravenými světskými i duchovními památkami.

Reklamní spot na podporu Integrovaného regionálního operačního programu (IROP)

Další kampaně se budou věnovat širokému záběru témat – zlepšení kvality života obyvatel v ČR formou podpory rozvoje konkurenceschopnosti, infrastruktury, veřejné správy a dalších oblastí.

Pod kampaní je podepsána agentura Momentum. Ztvárnění postaviček se ujal výtvarník a režisér animovaných filmů Pavel Koutský.

-stk-