Tiscali Media spouští web o bojových sportech Fights.cz

čtvrtek, 16. května 2019, 11:30 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

V portfoliu Tiscali Media jde o další databázový server, který je propojuje s původním obsahem.

Zdroj: Tiscali Media

Zdroj: Tiscali Media

Internetové vydavatelství Tiscali Media spustilo webový projekt Fights.cz, český sportovní web, který se zaměřuje na MMA a veškeré dění kolem něj. Web se zaměřuje na českou i zahraniční scénu, především pak organizace UFC, Oktagon, XFN, One Championship, Rizin či Bellator. Disponuje i databází téměř dvou set tisíc bojovníků MMA z celého světa.

Po webech Osobnosti.cz, Karaoketexty.cz, Games.cz či Dokina.cz, které Tiscali Media vlastní, se jedná o další databázový server spojený s obsahem.

„V České republice není moc projektů, které by se specializovaly na MMA v takové míře, v jaké chceme my. Zájem o bojové sporty světově raketově roste a toho jsme chtěli využít. Na projektu jsme pracovali zhruba rok. Pilířem webu je databáze bojovníků, organizací a eventů MMA. V našem portfoliu tento projekt zasáhne hlavně mužskou cílovou skupinu. To nabídneme i našim inzertním partnerům, projekt tedy bude živ z reklamních příjmů,“ říká Michal Kubík, CEO Tiscali Media.

Šéfredaktorem serveru je Aleš Smutný, který v Tiscali Media zároveň působí na pozici šéfredaktora Games.cz. Hlavním redaktorem je Antonín Klas, který je bývalým amatérským zápasníkem v thajském boxu, sedm let se věnuje sportovní novinařině a působil například jako zpravodaj Eurosportu.

-mav-