Události Luďka Staňka budou denně, moderuje i Press klub

čtvrtek, 23. května 2019, 12:45 Aktuality, Internet & Mobil, Rádio MediaGuru

Luděk Staněk upravuje formát svého satirického pořadu, stává se i moderátorem pořadu Press klub.

Zdroj: Mall.TV

Zdroj: Mall.TV


Dosavadní týdeník Události Luďka Staňka, vysílaný na internetové televizi Mall.TV, mění formát na deník. Staněk zároveň přidává do svých aktivit i moderování pořadu Press klub na stanici Frekvence 1.

S přechodem Staňkových Událostí z týdenní na denní periodicitu souvisí i další změny, které satirický pořad zaznamenává. Dochází k rozšíření tvůrčího týmu o scénáristu Rostislava Oboně, Ondřeje Formánka (známého na twitteru jako @stary_mrzout) a Dominika Dabrowského.

Nově se Luděk Staněk představuje také jako jeden z moderátorů podvečerního diskuzního pořadu Press klub, který vysílá od pondělí do pátku Frekvence 1. „Čtu rád jeho rozhovory, je v nich zaujetí a vášeň. Líbí se mi i jeho expresivní projev na Mall.tv. Luděk nám zkrátka ideálně zapadá do nové, modernější podoby Press klubu,“ uvedl programový ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda.

„Pro mě byly rozhovory prvním důvodem, proč jsem se kdysi začal věnovat novinařině a jsem rád, že mám možnost si je vyzkoušet i v rozhlasovém formátu,“ sdělil Staněk. Press klub uvádí jednou týdně. Ve čtvrtek 23. května bude v 18:00 jeho hostem globální stratég, kouč a mentor Jan Mühlfeit.

-mav-