Vinařství Pavlov otevírá svou vlastní vinotéku

pondělí, 6. května 2019, 12:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Vlastní vinotéku v centru Pavlova otevírá stejnojmenné vinařství ze skupiny Bohemia Sekt.

Zdroj: Bohemia Sekt

Zdroj: Bohemia Sekt

Novou vinotéku v centru Pavlova otevřelo na konci dubna stejnojmenné vinařství ze skupiny Bohemia Sekt. Hostům nabízí možnost degustací vín z vlastní produkce a posezení s výhledem do okolí. Vybudování nového prodejního místa podle návrhu architektky Kristýny Augustinové vyžadovalo milionovou investici.

„Spotřebitelům jsme chtěli kromě degustace nabídnout i emotivní zážitek. Hosté tu mohou ochutnávat jedenáct vzorků vín z kategorie pozdních sběrů, výběru z hroznů, slámového vína i z vína zařazeného do kategorie VOC Pálava, a to v prostředí, odkud vína přímo pocházejí,“ říká brand managerka Vinařství Pavlov Lenka Štemberová.

Portfolio vín Vinařství Pavlov zahrnuje výhradně bílá přívlastková vína z odrůd Chardonnay, Sauvignon, Tramín červený, Pálava, Ryzlink vlašský, Müller Thurgau, Rulandské šedé a Rulandské bílé. Typická aromata a svěží charakter získávají vína mimo jiné díky kvalitním teplotním podmínkám a vápencové podloží svahů Pálavy.

Vinařství Pavlov je jedním ze čtyř vinařství produkující tichá vína, které patří do skupiny Bohemia Sekt. Dále jsou v ní zastoupeny značky Víno Mikulov, Habánské sklepy a Chateau Bzenec, z kategorie šumivých vín Bohemia Sekt a importované Mionetto, Henkell, Alfred Gratien či Freixenet.

-stk-