Axe poukazuje na problém s falešným sebevědomím

neděle, 9. června 2019, 08:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Axe si v nové kampani bere na paškál téma alkoholu a s ním spojeného falešného sebevědomí.

Zdroj: Nazdravesebevedomi.cz

Zdroj: Nazdravesebevedomi.cz

Značka Axe z portfolia společnosti Unilever spouští novou kampaňNa zdravé sebevědomí“. Její tváří je opět youtuber GoGo, který poukazuje na problém alkoholu a s ním spojeného falešného sebevědomí. Cílem je rovněž podpořit novou řadu Axe Ice Chill s chladivým efektem.

Kampaň staví na hudebním klipu Alkosebevědomí, který dosáhl v průběhu prvních třech týdnů téměř 1,5 milionu zhlédnutí. Na textu se podílel kromě kreativní agentury Zaraguza, jež je podepsána pod kreativou, slovenský raper Ego, za produkcí stojí Viktor Hazard.

Kampaň Axe staví i na hudebním klipu youtubera GoGo.

Součástí kampaně je také otužovací výzva na Instagramu #icechillchallenge, která lidi vybízí k ledovým sprchám. K otužování motivuje GoGo na svém profilu a všichni zapojení mohou soutěžit o zájezd na Island.

Součástí kampaně je i otužovací výzva.

„Z našich interních výzkumů, které jsme uskutečnili pro účely kampaně, vyšlo, že alkohol je nezanedbatelným problémem mladých lidí, obzvláště pokud ho konzumují na zvýšení sebevědomí. Jsem proto velmi rád, že jsme se Zaraguzou přišli na řešení, které spadá do DNA značky, a #icechillchallenge je konec konců celkem zábavná a navíc i zdravá výzva,” říká Adam Palovič, brand manager značky Axe.

Kampaň bude k vidění na sociálních sítích, na internetových portálech Refresher, Seznam.cz, Stream.cz a CNC, dále na Spotify, ale také v ATL. Mediálně kampaň zastřešuje agentura MindShare. Produkci zajistila společnost Stink Films.

-stk-