Business Factory investuje jeden milion eur na inovace

pondělí, 24. června 2019, 11:45 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Jedním z projektů nového Innovation Lab je práce na realizaci Marketing Data Warehouse.

Karel Tlusťák, foto: Business Factory

Karel Tlusťák, foto: Business Factory

Společnost Business Factory investuje jeden milion eur do nového oddělení s názvem Innovation Lab. Má se zaměřit na analýzy uživatelských dat, personalizovanou reklamu a vývoj reklamních technologií. Business Factory zdůvodnila,že v práci s big data vidí budoucnost marketingu.

„Máme za sebou 10 let zkušeností s tvorbou marketingových technologií, které na jedné straně umožňují rozvoj našich klientů, a na té druhé zefektivňují práci samotných specialistů. A právě tohle naše know-how bychom nyní chtěli maximálně využít v rámci oddělení Innovation Lab," sdělil Karel Tlusťák, CEO Business Factory.

Jedním z projektů nového Innovation Lab je práce na realizaci Marketing Data Warehouse. „Na jednom místě budeme pro klienta agregovat data ze všech jeho inzertních kanálů, CRM, prodejen i měřicích systémů. Na základě analýzy těchto dat a navazujícímu machine learning budeme schopni mít dostatek validních podkladů pro strategická doporučení klientům v oblasti reklamy a její automatizace. Naší vizí je být firmám marketingovým technologickým partnerem," přiblížil Jan Pátek, Global Managing Director v Business Factory.

Business Factory je oficiálním partnerem Facebooku i Googlu. Má pět poboček po celém světě, byla rovněž u počátků vývoje platformy ROI Hunter. Firma je na trhu od roku 2009. 

-mav-