HN zvýší cenu na webu pro nové předplatitele

čtvrtek, 13. června 2019, 15:40 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Stávající cena 99 Kč měsíčně není podle Economie dlouhodobě udržitelná.

Mediální společnost Economia zvýší od 17. června ceny předplatného Hospodářských novin na webu pro nové předplatitele. Základní cena bude začínat na 145 Kč měsíčně. Bude se skládat z ceny za obsah a z ceny za volitelné doplňkové služby. 

„Současná cena webového předplatného 99 Kč za měsíc není dlouhodobě ekonomicky udržitelná. Rok po zavedení placeného obsahu proto zvyšujeme ceny, a to jak u Hospodářských novin, tak i u jejich webové podoby HN+," stojí v dopise předplatitelům, který má MediaGuru.cz k dispozici.

Stávajícím předplatitelům zůstane cena zachována. Pro nové předplatitele bude od 17. června 2019 platit cena nová. „Pokud máte předplatné roční, nebo pokud využíváte automatickou obnovu předplatného (uložená karta), zvýšení ceny se vás nijak nedotkne a zůstanete dál předplatiteli za současných podmínek. Pokud ale každý měsíc předplatné obnovujete ručně, přejděte prosím do 16. června (včetně) buď na roční předplatné, nebo na měsíční předplatné s automatickou obnovou. Od 17. června už nebude možné objednat měsíční předplatné za stávající cenu 99 Kč," informovala předplatitele Economia.

Podle informacích prezentovaných na internetové konferenci IAC 2019 představuje počet předplatitelů HN na webu cca 13 tisíc.

-mav-