Kofola vrací na léto Pěnožrouty v rozšířené realitě

pátek, 7. června 2019, 14:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve více než 16 000 provozoven bude i letos možné chytat na čepované Kofole Pěnožrouty.

Klíčový vizuál k letní aktivaci Pěnožrouti, zdroj: Kofola ČS

Klíčový vizuál k letní aktivaci Pěnožrouti, zdroj: Kofola ČS

Kofola vrací na letní sezónu aktivační kampaň Pěnožrouti. V rozšířené realitě bude opět možné chytat kreslené postavičky ve více než 16 000 gastro provozovnách v České republice i na Slovensku. Novinkou je i jejich lapání v terénu, a to v areálu několika českých a slovenských zoologických zahrad.

„Nenasytní Pěnožrouti loni předčili naše vysoká očekávání. A proto jsme se rozhodli je letos vypustit mezi zákazníky znovu,“ vysvětluje Lucia Tarbajovská, marketingová manažerka Kofoly, a dodává: „Primárním cílem letní kampaně je doručit spotřebitelům unikátní zážitek se značkou Kofola. Náš ikonický krýgl se díky rozšířené realitě stává vstupní bránou do bohatého světa zábavy.“

Přes aplikaci je tak možné po načtení loga z krýglu s čepovanou Kofolou nachytat celkem 126 různých postaviček, které se budou letos vyskytovat v 21 různých světech, například na Pěnistické stezce, Pěnologické zahradě nebo Letní pěnárně. Světy fungují jako odemykatelné herní levely. Hráči mohou také získávat odměny ve formě speciálních „pěnízků“, které pak lze investovat v pěnobchodě a nakoupit si nejrůznější pěnolovecký arzenál či kouzelné lektvary, které pomáhají k rychlejšímu a efektivnějšímu chytání.

Pěnožroutům se dostane také podpory v televizi, na internetu a v místě prodeje. V rámci kampaně bude také probíhat celá řada soutěží o lístky na hudební festivaly.

Pod kampaní je podepsána agentura WMC/Grey.

-stk-