Nova odvysílá Wimbledon i na několika kanálech Voya

čtvrtek, 27. června 2019, 11:05 Aktuality, TV MediaGuru

Vedle stanic Nova Sport 1 a Nova Sport 2 se letošní přenosy z Wimbledonu objeví i na čtyřech kanálech portálu Voyo.

Foto: TV Nova

Foto: TV Nova

Sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 přinesou denně od pondělí 1. července přímé přenosy z tenisového turnaje ve Wimbledonu. Další speciální kanály nabídne videoportál Voyo. Voyo divákům nabídne pohled na další kurty prostřednictvím čtyř speciálních kanálů bez komentáře. Skupina Nova tak přinese z letošního Wimbledonu dění až z šesti kurtů najednou.

Tým tenisových expertek letos tvoří Andrea Hlaváčková, Klára Koukalová, Iveta Benešová a Petra Cetkovská. Zpravodajství přímo z Londýna doplní Kateřina Vaňková a Martin Čermák.

„Do Londýna vysíláme dva štáby, v Praze bude na plné obrátky pracovat tým zkušených komentátorů a tým našich tenisových expertek,“ uvedl vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Skupina Nova nabídne divákům kromě přímých přenosů také doprovodný program. Každý den ve 23:10 uvidí na obou stanicích Nova Sport padesátiminutový sestřih toho nejzajímavějšího z daného dne. Připravují se dále pořady „Kraťas Martina Čermáka“, který odvysílá stanice Nova 2 každý den po 22. hodině. O ranní přehled se pak postará „Wimbledonský speciál ve Snídani s Novou“, jenž bude vysílat stanice Nova každý všední den od 8:15.

-mav-