Nova v létě vsadí i na Kriminálku Anděl, Prima na V.I.P. vraždy

úterý, 11. června 2019, 10:10 TV MediaGuru

Reprízy svých původních seriálů nebo některé zahraniční pořady nabídnou v létě hlavní tuzemské soukromé televize Nova a Prima.

Kriminálka Anděl, V.I.P. vraždy

Kriminálka Anděl, V.I.P. vraždy

Příběhy Vinnetoua nabídne v letním vysílání televize Prima každé pondělí večer. V úterý budou následovat detektivní filmy podle Agathy Christie, čtvrtky potom vyhradí detektivním Vraždám v Brokenwoodu a neděle reprízám svého detektivního seriálu V.I.P. vraždy. V neděli večer v druhém večerním okně nabídne také reprízu slovenského seriálu 1890. Středeční, páteční a sobotní večery ponechává Prima v létě pro filmy. Reprízovat přes letní prázdniny pak bude například pořady Ano, šéfe!, Mordparta II nebo Show Jana Krause.

TV Prima - náhled programu VII-VIII/2019

  po út st čt so ne
19:00 Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy
19:45 Divošky Divošky Divošky Divošky Divošky Divošky Divošky
20:00 Top Star Top Star Top Star Top Star Top Star Top Star Sport Star
20:15 Vinnetou Agatha Christie film Vraždy v Brokenwoodu film film V.I.P. vraždy
22:30 Ano, šéfe!  Mordparta II Show Jana Krause Ano, šéfe! film film 1890

 

Nova ve svém letním vysílání vsadí především na reprízy svých původních pořadů: seriálů Policie Modrava, Kriminálka Anděl či Comeback. Například Kriminálka Anděl se v loňském létě zařadila k nejsledovanějším večerním pořadům. Policii Modrava vyhradila Nova nedělní a pondělní večery. Úterní až čtvrteční večery pak patří Kriminálce Anděl, pátky a soboty tradičně filmům. Ve čtvrtečním večerním vysílání se premiérově představí komediální slovenský seriál Milenky o životě čtyř kamarádek. V hlavních rolích hrají Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Antónia Lišková a Gabriela Marcinková.

Od 1. července uvede Nova také každý všední den v podvečer soutěžní pořad Co na to Češi, sitkom Krok za krokem a seriál Hospoda.

TV Nova - náhled programu VII/2019

  po út st čt so ne
19:30 Televizní noviny  Televizní noviny  Televizní noviny  Televizní noviny  Televizní noviny  Televizní noviny  Televizní noviny 
20:10 Sportovní noviny Sportovní noviny Sportovní noviny Sportovní noviny  Sportovní noviny Sportovní noviny Sportovní noviny
20:20 Policie Modrava Kriminálka Anděl Kriminálka Anděl Kriminálka Anděl film film Policie Modrava
21:35 Okresní přebor Comeback Comeback Milenky film film film

 

-mav-