Oriflame představuje novinky, zaměří se na parfém

středa, 12. června 2019, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jednou z klíčovou podzimní novinek značky Oriflame bude parfém Magnetista, který podle neurobiologických testů zvyšuje přitažlivost své nositelky.

Zdroj: Oriflame

Zdroj: Oriflame

Švédská kosmetická firma Oriflame představila na tiskové konferenci své produktové novinky. Na český trh je uvede až na podzim, už nyní je ale jasné, že pozornost bude v marketingové komunikaci věnována zejména parfému Magnetista.

Parfém Magnetista, jenž bude uveden v říjnu, je určen především ženám, které mají rády věci pod kontrolou. Při jeho vývoji byly jeho účinky na muže testovány neurobiologickými metodami – hodnocením emocionálních reakcí, sledováním mozkové aktivity a pohybu očí. Podle společnosti výsledky ukázaly, že „vůně u mužů zvyšuje přitažlivost nositelky“. Kampaň se zaměří na tisk a online.

Další novinkou je řasenka The One Tremendous, jež přijde na trh v září 2019. Tu bude firma propagovat pravděpodobně prostřednictvím influencerů.

Svou novou řadu Skinergise představí také kosmetická značka NovAge. Nový produkt má i značka Wellness by Oriflame, pod níž spadají zdravé potraviny a potravinové doplňky. Vápník z mořských řas s vitamínem D podporuje kampaň „Skáču díky vápníku“.

-stk-