Radegast v kampani bojuje proti suchu

středa, 5. června 2019, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

S novou kampaní se pivo Radegast pouští do aktuálního tématu – problematiky sucha.

Zdroj: FB Radegast

Zdroj: FB Radegast

Pivní značka Radegast spustila začátkem června novou kampaň „Nezůstaň na suchu“, v níž se zabývá aktuální problematikou sucha. K vidění je v televizi, tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích.

„Sucho a nedostatek vody je velkým problémem posledních let. Výzva je to především pro zemědělské a průmyslové podniky,“ popisuje manažer značky Radegast Marek Grabovský a dodává: „Pivovar Radegast je ve snižování spotřeby vody a dopadů výroby na životní prostředí světovou špičkou. Za posledních 10 let jsme investovali do vodohospodářských projektů desítky milionů korun a díky tomu jsme snížili spotřebu vody téměř o 40 %.“

Pivovar se také dlouhodobě spojuje s grantovým programem „Radegast lidem“, který v Beskydech a okolí podporuje ochranu přírody a zaměřujeme se na péči o vodní zdroje. „Proto bylo při tvorbě nové kampaně přirozené, že jsme zvolili téma sucha. Sucho je hořkost, se kterou lze bojovat!,“ vysvětluje Grabovský.

Zatímco první část kampaně se zaměřuje na příběh o suchu a překonávání překážek, druhá část již bude obsahovat konkrétní aktivity, kterými chce Radegast upozornit na problematiku sucha a péče o vodu.

Nový reklamní spot značky Radegast

Kreativa kampaně vznikla v dílně agentury Boomerang. Produkci zajistila společnost Boogie Films. Režie se opět ujal Juraj Janiš.

-stk-