T-Mobile spouští kampaň na neomezené datové léto

pondělí, 17. června 2019, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Svou datovou nabídku podpoří magentový operátor kampaní odkazující na Rozmarné léto.

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: T-Mobile

S odkazem na známou větu knihy Rozmarné léto od Vladislava Vančury pracuje nová letní kampaň mobilního operátora T-Mobile. S mottem „Tento způsob léta zdá se mi poněkud… neomezeným“ představuje nový balíček „Neomezená data na léto“. Nabídka platí od 20. června do 31. srpna.

„Chceme našim rezidentním zákazníkům dopřát bezstarostné léto plné zážitků, kdy mohou jednoduše čerpat mnohem více dat, než jsou zvyklí. A když mluvíme o neomezených datech, tak to tak i myslíme,” říká Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku. Platnost balíčku je 30 dní, poté jej lze znovu aktivovat. Nabídku mohou využít jak zákazníci s hlasovým tarifem, kteří mají k dispozici určitý datový limit, tak i předplacenou hlasovou kartou Twist s aktivním datovým měsíčním nebo ročním balíčkem. 

Kampaň poběží v televizi, rádiu, na internetu a sociálních sítích, doplní ji komunikace na pobočkách. Odstartuje od 21. června, půlminutový televizní spot bude nasazen od 1. července. 

Pod kampaní je podepsána kreativní agentura Saatchi & Saatchi. V produkci společnosti Boogie Films spot na jeden záběr natočil režisér Milan Balog. Plánování a nákup médií zajišťuje mediální agentura MediaCom Praha.

-stk-