Zmrzlina Míša v kampani vybízí ke sběru odpadků

pátek, 7. června 2019, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

S kampaní „O kousek lepší Česko a Slovensko“ chce zmrzlina Míša inspirovat lidi k čištění přírody.

Zdroj: Repro YT Míša Zmrzlina

Zdroj: Repro YT Míša Zmrzlina

Značka nanuků Míša odstartovala v červnu svou novou kampaň „O kousek lepší Česko a Slovensko“, jež je zaměřená na čištění přírody.

„V této dlouhodobé kampani se budeme snažit vylepšit českou přírodu, tedy prostředí, které je Míšovi nejpřirozenější a zároveň kde si naši spotřebitelé zmrzlinu Míša dopřávají nejčastěji. Aktivitou chceme ukázat, že stačí málo, aby bylo Česko aspoň #okouseklepsi,“ popisuje na dotaz MediaGuru.cz Jana Přerostová, Category Manager Ice Cream společnosti Unilever, jež má značku v portfoliu.

Míša se spojuje s vybranými influencery,například s herci Patricií Solaříkovou a Milanem Peroutkou, moderátorkou Lenko Šóošovou či youtuberem Patrikem Paulinyiem.

Prostřednictvím výzvy vybízí spotřebitele ke sběru odpadků v přírodě, či dokonce k organizaci akce k čištění přírody ve svém okolí. Na danou akci budou přivezeny nanuky Míša. Zapojení lidé mohou za sdílení fotografie či organizaci sběru získat za odměnu ekologické předměty.

Nový reklamní spot značky Míša

Na kampani spolupracoval Unilever s agenturou McShakespeare, která s exekucí aktivit v rámci kampaně včetně natočení videí a vytvoření dalších formátů, jež mají uživatele zaujmout v digitálu. Videa se točila v pražské Divoké Šárce a režíroval je Matěj Štěpán podle scénářů Ivy Hadj Moussy, kreativní ředitelky agentury.

-stk-