Albert letos investuje do modernizace miliardu korun

středa, 3. července 2019, 11:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Albert letos přestaví osm hypermarketů a 50 supermarketů. Do modernizace investuje miliardu korun, podobně jako v předchozích dvou letech.

Hypermarket Albert v Metropili Zličín je prvním z osmi, které letos řetězec zmodernizuje. Zdroj: FB Albert

Hypermarket Albert v Metropili Zličín je prvním z osmi, které letos řetězec zmodernizuje. Zdroj: FB Albert

Obchodní řetězec Albert bude i letos modernizovat další část své sítě hypermarketů a supermarketů. Jako první představil v novém v polovině června hypermarket v Praze na Zličíně. Řetězec letos plánuje podobně přestavět ještě dalších sedm hypermarketů a 50 supermarketů. Do přestavby obchodů investoval v minulých dvou letech přes dvě miliardy korun, letos investice dosáhnou další miliardy.

Prodejna v Metropoli Zličín je zrekonstruována ve stejném duchu jako hypermarket v obchodním centru Chodov. Nově nabízí speciální oddělení s potravinami pro zdravý životní styl, sushi koutek nebo bylinkovou zahrádku. „Obchod prošel celkovou rekonstrukcí a hlavním centrem obchodu je nyní oddělení čerstvých potravin, o čemž se můžete přesvědčit už při vstupu do prodejny,“ popisuje obchod, který měsíčně obslouží v průměru sto tisíc zákazníků, Jesper Lauridsen, generální ředitel obchodů Albert. Přestavba Zličína trvala necelé čtyři týdny.

-zue-