Delmart otevřel na Pankráci svou jedenáctou prodejnu

středa, 31. července 2019, 11:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Delmart rozšířil svou prodejní síť. V pořadí jedenáctá prodejna v Arkádách Pankrác nabízí nově i pekárnu.

Součástí nového Delmartu na Pankráci bude i pekárna, zdroj: Delmart.

Součástí nového Delmartu na Pankráci bude i pekárna, zdroj: Delmart.

Síť supermarketů Delmart rozšířila svou prodejní síť. V obchodním centru Arkády Pankrác otevřela 26. července v pořadí jedenáctou prodejnu, kde je kromě čerstvého ovoce a zeleniny, českých a zahraničních delikates či chlazeného zboží i pekárna. Do ní se má každý den zavážet čerstvé chlazené těsto připravené v centrální pekárně v Čestlicích.

„Supermarket v OC Arkády je novým mezníkem v budování naší obchodní sítě. Poprvé v rámci prodejny zřizujeme pekárnu, která bude zpracovávat těsto vyrobené na naší centrále. Pečivo tak bude ještě kvalitnější než dosud, protože projde dlouhým zráním a následně procesem pomalého kynutí, což se projeví ve výraznější chuti a delší trvanlivosti. Další výhodou je, že vedení supermarketu bude moci reagovat pružně na potřeby zákazníků, kteří jsou smyslem toho, co děláme,“ vysvětluje majitel Delmartu Dušan Mrozek.  

Delmart rovněž rozvíjí i svou sortimentní nabídku. „Dále rozšiřujeme nabídku chlazených polévek, které vyrábíme podle nových receptur z kvalitních surovin. Zákazníci se mohou těšit na prémiové potraviny, z nichž bych vyzdvihl například ovčí a kozí jogurty z české farmy Bonlait, italské uzeniny pod privátní značkou nebo burgery z anglického chovu plemene Angus. V krátké době zavedeme celou řadu novinek zejména v oblasti čerstvých potravin, a to jak od tuzemských, tak i zahraničních dodavatelů,“ dodává Mrozek.

-stk-