GoOut přidává ke vstupenkám a přehledu i podcasty

pondělí, 8. července 2019, 07:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Portál GoOut rozšiřuje své aktivity. Ke kulturnímu přehledu a vstupenkovému servisu přibudou podcasty.

GoOut startuje vlastní podcasty, zdroj: GoOut.

GoOut startuje vlastní podcasty, zdroj: GoOut.

GoOut rozšiřuje své pole působnosti. Po kulturním přehledu a vstupenkovém servisu, který je kromě České republiky dostupný i na Slovensku, v Německu a Polsku, spouští vlastní podcasty.

„Chceme poukazovat na lidi, kteří se kultuře aktivně věnují, na aktuální témata, na věci, které považujeme za důležité a zajímavé,” uvádí CEO společnosti Vojtěch Otevřel. „To vše s přihlédnutím na mladší publikum, které u nás nikdo systematicky neoslovuje. Vnímáme to jako další logický krok naší dlouhodobé mise ukázat lidem cestu ke kultuře.“

GoOut spouští dvě série podcastů. První s názvem Started from the bottom představuje sérii rozhovorů moderátorky a influencerky Gabriely Heclové s vybranými hosty z různých oborů; například s tanečníkem a choreografem Jakubem Dvořákem či zpěvákem Benem Cristovaem.

V druhém, s názvem Trailer a podtitulem „Malá encyklopedie současné české kultury”, rozebírá moderátor Dominik Zezula se svými hosty pozadí jednotlivých kulturních scén, od hudebních žánrů přes divadelní formy až po specifické pracovní pozice. Věnuje se například klubové elektronice a stand-up comedy.

Oba podcasty je možné poslouchat na Spotify nebo iTunes. Nové díly vychází každou středu – v sudé týdny Started from the bottom, v liché Trailer.

-stk-