ING přebarvila nástupní mosty na pražském letišti

středa, 10. července 2019, 09:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Brandová komunikace ING na Letišti Praha je součástí mezinárodní kampaně World, Here I Come.

Foto: ING

Foto: ING

Logo nizozemské banky ING je na pražském letišti k vidění na 28 nástupních mostech vedoucích do letadel. Těmi denně prochází tisícovky lidí s nejrůznějšími cíli. Proto také každý můstek nese odlišnou variantu hesla mezinárodní kampaně World, Here I Come. Mimo anglických „Dreams, here I come“ nebo „Friends, here I come“ se zde objeví například české „Lásko, už letím“. Obdobným způsobem se ING prezentuje na letištích v Amsterdamu, Lucemburku nebo na londýnském City Airport.

Banka ING ve spolupráci s Letištěm Praha otevřela na pražském letišti na konci května také novou relax zónu. Designové prostory určené k odpočinku pojmou bezmála stovku návštěvníků, vstup je otevřen všem cestujícím. Organizaci slavnostního otevření relax zóny spojeného se společnou tiskovou konferencí banky ING a Letiště Praha zajistila agentura Havas. Design samotné relax zóny navrhla architektonická kancelář Linstram. Zhotovení informativního a kreativního obsahu LED screenu ING, který je uvnitř, dodává agentura McCann.

„Ke vstupu do relax zóny není třeba žádné placené věrnostní karty ani není spojen s koupí jakéhokoli produktu jako u letištních salonků zastřešených jinými bankami. Tím dáváme jasně najevo, že jsme zde opravdu pro všechny bez rozdílu,“ podotýká Nik van Dam, který v české ING zastává od roku 2017 pozici ředitele marketingu a digitálních kanálů.

-mav-