Jan Sladovník je marketingovým manažerem Zonky

středa, 3. července 2019, 14:40 Lidé, Marketing MediaGuru

Do marketingového týmu Zonky nastoupil Jan Sladovník, který přebírá český trh po Jakubu Strýčkovi.

Jan Sladovník, foto: Zonky

Jan Sladovník, foto: Zonky

Marketingovým manažerem značky Zonky se stal Jan Sladovník. Přichází do týmu Jakuba Strýčka, který je marketingovým ředitelem Zonky od léta 2017. Strýček se v současnosti přesouvá do role, kdy bude řídit rozvoj značky v Evropě, a proto po něm Jan Sladovník převezme český trh. „V současnosti hledáme příležitosti na několika trzích najednou a zjišťujeme kulturní a legislativní rozdíly, aby naše případné směřování bylo co nejefektivnější,“ uvedl Jakub Strýček.

Jan Sladovník má po Strýčkovi odpovědnost za marketingovou komunikaci pro český trh. „Jsem rád, že se Honza přidal do našeho týmu, neboť jeho zkušenosti a pracovní nasazení zapadá do naší rychle rozvíjející se společnosti,“ říká Pavel Novák, CEO Zonky.

Jan Sladovník i Jakub Strýček se potkali už na Nově a v mediální skupině Mafra. V Mafře byl Jakub Strýček marketingovým ředitelem a Jan Sladovník měl na starost marketing digitálních produktů. „Zonky je na trhu respektovaná značka, která má obrovské ambice. Během několika měsíců se podařilo vybudovat firmu, která je konkurencí pro velké bankovní domy. Její další růst vyžaduje inovační přístup, který je v DNA Zonky,” dodává nový marketingový manažer Zonky Jan Sladovník.

Služba Zonky oslavila v červnu čtvrté narozeniny. Během čtyř let se start-up proměnil na firmu, která má více než 70 tisíc zákazníků a půjčila více než 7,5 miliardy korun.

-mav-