Jirka Král si zakládá se svým bratrem agenturu

úterý, 2. července 2019, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jirka Král si se svým bratrem Petrem zakládá agenturu Social Park. Nabízet bude kreativní služby, pomoc se sociálními sítěmi i školení.

Zdroj: Social Park

Zdroj: Social Park

Jirka Král, který byl dříve nejúspěšnějším českým youtuberem, si se svým bratrem Petrem zakládá agenturu Social Park. Oznámili to prostřednictvím svého podcastu Clickbait. 

Pod hlavičkou Social Park chtějí bratři Králové nabízet nejen kreativní služby, ale také pomáhat firmám se sociálními sítěmi. Soustředit se chtějí především na obsahovou strategii na Instagram, YouTube a Facebook, kam budou doporučovat i vhodné influencery. „Neznamená to ale, že bychom některé influencery zastupovali,“ podotkl Petr Král. Součástí bude i nabídka školení pro firmy, revize dosavadní strategie i doporučení. „Vždy chceme být na straně firmy, aby jí naše služby co nejvíce pomohly,“ dodal Jirka Král. 

„Kdo jiný by měl radit firmám než ten, kdo v tom má několikaletou zkušenost a někam to dotáhl,“ vysvětlil Petr Král s tím, že založení agentury lze přirovnat k tomu, když si známý zpěvák otevře hudební školu. 

Zároveň oba dva bratři uvedli, že hledají k sobě do týmu nové kreativní lidi, ať už z oblasti grafiky, copywritingu, nebo produkce. K založení agentury spustili i nové webové stránky, kde je odkaz i na zmíněný podcast, který budou nadále používat k prezentaci své práce. 

-stk-