McDonald’s spouští vlastní McTV na YouTube

čtvrtek, 18. července 2019, 14:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

McDonald’s začíná s pravidelným obsahem na YouTube, věnovat se bude mimo jiné i vyvracení mýtů.

McDonald’s se rozhodl investovat do pravidelného obsahu na YouTube. Na svém profilu McDonald’s Česko a Slovensko chce divákům přiblížit, jak funguje uvnitř.

„Facebook, Instagram, mobilní aplikace, display reklama… V digitálu toho děláme opravdu hodně. YouTube je pro nás dalším krokem, jak mít k našim zákazníkům blíž a dovést je doslova až do naší kuchyně, mrazáku nebo za pokladny – prostě všude, kam by se chtěli podívat. Skrze několik zábavných formátů jim chceme představit naše hodnoty, ale třeba i vyvrátit mýty, které o nás kolují,“ popisuje Aleksandra Kovacevic, Senior Marketing Manager z McDonald's.

Pro spolupráci si McDonald's vybral obsahovou agenturu Bubble, s níž už spolupracuje na jiných sociálních sítích. „Každý měsíc chceme zveřejnit zhruba čtyři videa. Máme připravenou asi desítku obsahových formátů – od McChallenges až po Cooking Talk Show – tak, abychom je mohli namíchat vždy, jak McDonald’s potřebuje a jak to bude diváky zajímat. Komunikace kvality nebo variability nabídky je pro nás důležitá, vždy je ale na prvním místě to, aby to lidi bavilo,“ vysvětluje za agenturu Jiří Markvart. 

-stk-