O2 uvádí časově omezený tarif O2 TV HBO a Sport Pack

středa, 24. července 2019, 15:00 Aktuality, TV MediaGuru

O2 na dva měsíce zpřístupní bezplatně nový tarif, který zahrnuje stanice HBO, HBO 2, HBO 3 a zároveň také sportovní kanály O2 TV doplněné o ČT sport.

Zdroj: O2

Zdroj: O2

O2 přichází s novým tarifem O2 TV HBO a Sport Pack, v rámci kterého umožní po dobu dvou měsíců zdarma sledovat vysílání filmového a sportovního obsahu. Službu lze aktivovat od 25. července do 22. září 2019 na webu O2.cz, automaticky se prodlužuje vždy na dalších 30 dní. Pokud k prodloužení dojde nejpozději 22. září, mohou diváci sledovat dané kanály bezplatně dalších 30 dní. 

Diváci budou moci sledovat zdarma prémiové filmové kanály HBO, HBO 2 a HBO 3 a sportovní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2TV Tenis. Sportovní nabídku rozšiřuje i stanice ČT sport. 

„Vše se provádí kompletně online na webu o2.cz, není tedy nutné nikam chodit ani volat," říká ředitelka O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková. Zákazníci získají jeden přístup, který mohou využít ke sledování pořadů na vybraném zařízení – v televizi, na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. 

K aktivaci služby O2 TV HBO a Sport Pack je nutná funkční platební karta, ze které operátor strhne částku 1 Kč, kterou následně na danou kartu zpět vrátí. Tento proces slouží jen k ověření funkčnosti karty.

-mav-