Pepsi se opět pustila do pokračování Souboje chuti

úterý, 2. července 2019, 10:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pepsi odstartovala v pořadí již čtvrté pokračování projektu „slepého testování chuti“.

Zdroj: Pepsi

Zdroj: Pepsi

Pepsi spustila pokračování projektu „slepého testování chuti“. Na českém trhu již počtvrté spotřebitele ochutnat kolové nápoje své a konkurenční Coca-Coly, a to nejen v kalorické, ale i bezkalorické variantě. Až do konce srpna bude možné porovnávat jejich chutě na mnoha zastávkách v rámci roadshow i prostřednictvím menších mobilních testovacích jednotek.

„Předchozí Souboje chuti zaznamenaly velký úspěch, proto jsme se kampaň rozhodli zopakovat. Zakládáme si na férových pravidlech a nestrannosti. Samozřejmostí je například zaručení stejné teploty pro oba testované kolové protivníky. Jediné, co rozhoduje, je chuť,“ uvedl Michal Šlechta, manažer značky Pepsi ČR a SR. Každý z účastníků tedy podle své vlastní chuťové preference rozhodne, který z nápojů mu více chutná a odpověď označí v mobilní aplikaci, který bude mít k dispozici Pepsi tým.  

Ochutnávat se bude na roadshow s bezmála sedmdesáti zastávkami napříč Českem. K tradičním místům patří letní festivaly, různé sportovní akce, ale i méně frekventované lokality. „Tento rok pokračujeme i s nasazením menších mobilních testovacích jednotek, díky kterým se veřejnost bude moci zapojit do Souboje chuti například v centrech měst, v parcích či na koupalištích,“ doplnil Michal Šlechta.

Kampaň je podpořená v televizi, místě prodeje, na internetu a sociálních sítích. Lokalizované spoty budou nasazeny na kanálech skupiny Prima. V online prostředí využije YouTube, Facebook a Instagram.

Pod nadlinkovou částí kampaně je podepsána agentura Mark BBDO. BTL část je dílem agentury Ritual Communication. Digitální komunikaci zajišťuje Etnetera Motion, digitální média Red Media.

-stk-